Bezoekersgids

De Belevenis

Het National Constitution Center is het eerste en enigste museum dat gewijd is aan de geschiedenis van de grondwet van de VS. Maak een rondje langs onze tentoonstellingen met interactieve multimedia en artefacten die het belang laten zien van dit revolutionaire document en de impact ervan op ons dagelijks leven.

Freedom Rising

Begin uw bezoek in het Kimmel Theater en beleef deze bekroonde productie die u meeneemt op een 17 minuten durende multimediareis doorheen de geschiedenis van de grondwet, vanaf het begin tot het heden. Buitengewone beelden, een scherm van 360˚ en een acteur zullen u inspireren om actief deel te nemen aan “We the People”.

Het verhaal van We the People

Het verhaal van We the People neemt bezoekers mee op een interactieve reis naar de geschiedenis van de grondwet, waarbij gebruik wordt gemaakt van meer dan 100 multimedia-elementen om het verhaal te vertellen van Amerika’s meest gekoesterde document.

Signers’ Hall

Loop langs 42 levensgrote bronzen beelden van de 39 afgevaardigden die de grondwet ondertekenden en de 3 dissenters.

Museumtijden
(Ik wil bezoeken.)

Het Centrum verwelkomt bezoekers zeven dagen per week (behalve op Thanksgiving en eerste kerstdag), van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur, zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Foto’s en video’s
(Ik wil foto’s nemen.)

Het is verboden om foto’s en video’s te maken in de museum- en tentoonstellingsruimtes, met uitzondering van Signers’ Hall.

Waar kan ik eten?
(Ik heb honger.)

U kunt ontbijten, lunchen en lichte snacks verkrijgen in Delegates’ Cafe tijdens museumtijden.

Waar kan ik winkelen?
(Ik wil een souvenir.)

De museumwinkel van het National Constitution Center is open voor bezoekers tijdens de normale museumtijden. Er wordt u een uitgebreide keuze van artikelen aangeboden.

Hoe word ik lid?
(Ik wil het museum nog een keer bezoeken.)

Ga naar de lidmaatschapsbalie in de grote hal voor meer informatie over het lidmaatschap van het Centrum. Leden profiteren van gratis toegang, krijgen korting op kaartjes voor avondprogramma’s, ontvangen eerder dan niet-leden informatie over speciale evenementen en meer!

Tour Top Tien Centrumhoogtepunten

1. Grote hal

Wanneer u deze grote open ruimte binnenloopt en rondkijkt, ziet u veel steen en glas.  Het enorme glazen raam dat helemaal om het gebouw heenloopt, staat symbool voor de Amerikaanse regering.  Een regering die geen geheimen heeft, zodat elke burger kan zien wat er gebeurt.  De gekozen steen is dezelfde steen die gebruikt is voor de bouw van het Empire State Building en laat de kracht zien van We the People.

2. Freedom Rising

Vier de 225ste verjaardag van de grondwet met de voorstelling die volgens rechter Sandra Day O’Connor van het hooggerechtshof “de beste, 17 minuten durende maatschappijleerles van het land” is. Beleef de bekroonde productie die bezoekers meeneemt op een multimediareis die de grondwet bestudeert vanaf het begin tot het heden. Buitengewone beelden, een scherm van 360° en een acteur geven u kippenvel!

3. Verkiezingscentrale

Aangezien de verkiezingen van 2012 voor de deur staan, heeft ook u de vrijheid om te stemmen bij de stemhokjes van het centrum, zelfs als je nog geen 18 bent! Breng uw eigen stem uit en laat deze horen!

4. Presidentiële ambtseed

Zweert u plechtig om de grondwet te behouden, te beschermen en te verdedigen? Laat u beëdigen als de president van de Verenigde Staten met deze ludieke interactieve tentoonstelling in de DeVos-expositiehal. De vrijheid roept: reageer door de eed af te leggen.

5. De gleufhoed van Franklin Delano Roosevelt

De stijl van een president is zo veel meer dan alleen hun beleid; deze zit zelfs in de manier waarop ze zich kleden. Bekijk het typisch kenmerk van Roosevelt, de hoge hoed, van rond 1937.

6. Het ambtsgewaad van rechter O’Connor

Sandra Day O’Connor werd in 1981 beëdigd als de eerste vrouwelijke rechter van een hooggerechtshof en bewees hiermee dat vrouwen de vrijheid hebben om een zetel te bekleden in het hoogste gerechtshof van de VS. Bekijk het originele ambtsgewaad dat zij droeg van 1981-2003 en trek vervolgens zelf een imitatie aan, terwijl u de banken van het hooggerechtshof bekijkt en besluiten neemt over zaken die een keerpunt zijn in de Amerikaanse geschiedenis.

7. Standbeeld van Ben Franklin

225 jaar geleden werd de grondwet ondertekend en vandaag kunt u ook uw handtekening plaatsen! Vergeet niet om de oudste afgevaardigde, Benjamin Franklin, een bezoek te brengen: hij is degene met het hoofd dat zo glanst, dankzij de duizenden bezoekers die zijn bronzen voorhoofd dagelijks hebben lopen poetsen!

8. De Pennsylvania Packet

Oh’s en ah’s over de eerste openbare druk van de Amerikaanse grondwet in de krant Pennsylvania Packet in Philadelphia, die dit jaar 225 jaar bestaat! Sla dit duurzame vrijheidsdocument dat zich in een alkoof net buiten Signers’ Hall bevindt niet over.

9. Zicht op Independence Hall

Een spectaculair zicht op Independence Hall vanuit het uitzichtpunt in de grote hal dat zich bevindt op de eerste verdieping van het Centrum. Stelt u zich eens voor dat u hier 225 jaar geleden stond toen de grondwet werd ondertekend!

10. De vrijheidsadelaar en -boom

Bekijk een opvallend stuk kunst dat gehouwen is uit een van de laatste overblijfselen van de Amerikaanse revolutie.  De vrijheidsbomen waar kolonisten elkaar ontmoetten om over vrijheid te debatteren, staan er nu niet meer, maar kunstenaars hieuwen uit een stuk van de laatst overgebleven boom een adelaar; het trotse symbool van de Amerikaanse spirit.

Sign up for our email newsletter